Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Kokki työskentelee erilaisissa keittiöissä. Työhön kuuluu ruoanvalmistus ja ruokalistojen suunnittelu erilaisille asiakkaille. Kokin työhön voi kuulua myös tavaratilausten vastaanotto ja varastointia, ammattikeittiön puhtaanapito sekä astiahuolto ja asiakaspalvelu linjastossa tai kassalla. Työympäristönä voi olla suuri keittiö, jossa työskentelee useita kymmeniä kokkeja tai pieni ravintola, jossa kokki työskentelee yksin.

Ravintola- ja cateringalaan ja sen työtehtäviin voit tutustua täältä.

Opiskeluun kuuluu työelämässä oppimista, sillä ammattiin oppii parhaiten tekemällä alan työtehtäviä aidoissa työympäristöissä. Jypaolla on monia oppimisympäristöjä, joissa opiskelija harjoittelee käytännön työtehtäviä sekä oppii käyttämään ammattikeittiön koneita ja laitteita sekä välineitä. Lue tutkinnosta enemmän

Hae opiskelemaan TÄSTÄ

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close