Hae opiskelemaan

Jypaossa voit opiskella kokiksi, toimitilahuoltajaksi tai kodinhuoltajaksi ravintola- ja cateringalan tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnoissa. Meillä voit päivittää osaamistasi opiskelemalla myös yksittäisiä tutkinnonosia tai opiskella työn ohessa oppisopimuksella. Lue lisää opiskelusta meillä!

JATKUVA HAKU
Jatkuvan haun kautta voi hakea koulutukseen ja opintojen aloittamiseen joustavasti ympäri vuoden. Jatkuvassa haussa voi hakea, jos haluaa hankkia ammatillisen perustutkinnon tai haluaa päivittää ammatillista osaamistaan.

Täytä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Otamme hakijoihin yhteyttä tekstiviestillä viimeistään 2 viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta.

YHTEISHAKU
Jyväskylän palvelualan opisto on mukana yhteishaussa. Yhteishaku tapahtuu opintopolku.fi sivuston kautta. Lisätietoja yhteishausta tästä: YHTEISHAKU

PÄÄSYKOE
Jatkuvan haun kautta hakeneet kutsutaan tarvittaessa pääsykokeeseen Jyväskylän palvelualan opistoon. Pääsykokeeseen kutsuttaville hakijoille lähetetään henkilökohtainen kutsu. Pääsykoe toteutetaan yksilöhaastatteluna. Pääsykokeeseen tulee ottaa mukaan kaikki koulu- ja työtodistukset sekä mahdolliset osaamistodistukset.

Hakijan valmiudet opiskeluun varmistetaan pääsykokeessa. Hakijan, jonka äidinkieli ei ole suomi, kielitaito varmistetaan pääsykokeella.

Opintojen aloitus on joustavaa ympäri vuoden. Haastattelussa selvitetään hakijan tilanne ja keskustellaan opintojen aloittamisen ajankohdasta.

VALINTAPERUSTEET
Koulutuksen järjestäjä arvioi, onko hakijalla riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen ja tutkinnon suorittamiseen.
Kielitaidon tulee olla riittävä opintojen suorittamiseksi.
Hakijalla on riittävät lähtökohdat koulutuksen suorittamiseen.
Hakijan motivaatio opintojen suorittamiseen on hyvä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close